Beneficis estètics que pots obtenir a realitzar-te una rinoplastia
La rinoplàstia és un procediment quirúrgic, que resol els problemes estètics del nas, com ho és la gepa òssia, desviació de l’envà, malformacions congènites i ossos sobresortit amb forma de gepa. No hem de confondre quan el que es busca és solucionar algun problema del nas, per causa d’obstrucció, en aquest cas estarem parlant d’una septoplàstia. Però tot i que tinguis objectius diferents, aquests procediments poden ser usats al mateix temps, denominant septorrinoplàstia.
La majoria dels pacients que es troben inconforme amb l’aparença del seu nas, és per:
– El nas és molt gran.
– Presenta gepa.
– El nas és molt ampla.
– Els buits nasals són molt amples.
– El nas no es troba centrada, pel que fa als altres elements de la cara.
Encara que no ho sembli la rinoplàstia és un dels procediments més complicats, i per poder realitzar-lo cal que el metge tingui un nivell de preparació alt. També és considerada com una de les interessants i boniques, ja que milloren l’harmonia del rostre.
Aquest procediment ha tingut gran popularitat, ja que ha tingut més acceptació per part de la societat, en comparació d’altres cirurgies estètiques. Sobretot quan parlem de les dones, ja que en alguns països aquest tipus de procediments estan prohibits.
Tècnica quirúrgica de la rinoplàstia
Les dues tècniques principals són:
1.- La tècnica oberta; la qual consisteix en realitzar una petita incisió a la columel nasal, a més d’altres incisions a la part interna del nas.
2.- La tècnica tancada; en aquesta només es realitzen incisions internes.
recuperació
En general si durant la intervenció, no ha passat cap mena de complicació, el pacient pot ser donat d’alta el mateix dia del procediment, després d’haver passat unes 4 hores. Durant els 3 primers dies el repòs ha de ser relatiu, és a dir, no cal estar en un llit estrictament, sinó que la persona pot passejar tranquil·lament. Es recomana ingerir abundants líquids, a causa de que la respiració oral resseca la mucosa. Per al dolor se li indica al pacient qualsevol analgèsic com ibuprofèn o acetaminofén, però en general aquest procediment no causa molt dolor, sinó més aviat la molèstia és tenir el nas tapat, a causa del ús dels taps.
Altres dels dubtes que tenen els pacients és sobre els punts, els que es troba a la part externa, es retiren als 7 dies i els interns es reabsorbits per l’organisme

→ Rinoplastia Barcelona | 【Rinoplastia】 Dr. Joan San Miguel