Quines són les tendències en dúplex d’aquest any?

Un dúplex és una forma d’habitatge bastant còmoda i l’auge s’està presentant actualment entre la generació Millennials i per això, portem davant teu les tendències en dúplex d’aquest any 2017. Un dúplex és un habitatge de dos pisos, que normalment està connectada entre si per mitjà d’una escala i que sol tenir un espai més reduït al d’una casa.
Hem d’entendre que el pis, en no ser de dimensions tan amples, sol ser bastant alt i hem d’aprendre a treure profit d’això quan vam decidir seleccionar el millor dúplex per a nosaltres.

Tendències en dúplex del 2017
• Accentuar les zones d’il·luminació. Ja els dúplex, de per si, solen tenir zones d’il·luminació natural molt marcades. Això dóna un aire fresc i dinàmic a l’habitatge. La tendència en el 2017 és jugar amb les paletes de colors i els objectes per delimitar els espais físics del dúplex, utilitzant aquesta il·luminació sense que es talli o es faci soroll entre un espai i un altre.

• Mantenir el disseny compacte. En poder ser construïts en dos pisos, els dúplex es fan l’habitatge ideal perquè no ocupen massa terreny i tenen tot els luxes i les comoditats de qualsevol casa tradicional. La tendència en el disseny dels dúplex aquest 2017 és mantenir l’altura, mantenir aquest disseny compacte, sense perdre el confort. És a dir, es busca un disseny en el qual la persona tingui l’espai suficient com per desenvolupar-se, sense sentir que el seu habitatge té dimensions més reduïdes.

• Dissenys innovadors. Els dissenyadors i arquitectes estan buscant donar-li als dúplex una nova visió, més minimalista i fresca. D’aquesta manera, el dúplex es converteix en una llar acollidor per a l’amo, sense perdre la seva funcionalitat.
• Portes corredisses. Estan de moda i això és una cosa que no es pot negar. Les portes corredisses són pràctiques, senzilles d’usar i més, ocupen menys espai el que permet que el dúplex es vegi més equilibrat i molt més jovial.
Beneficis de les noves tendències en dúplex
Un dúplex, ja de per si, és convenient i funcional. Amb aquestes noves tendències, els dissenyadors i arquitectes només busquen el benestar dels clients, i la manera en què aquests se sentin més còmodes.
Entre els beneficis i avantatges, podem destacar la practicitat i la qualitat. Així mateix, un dúplex és una opció molt més econòmica que un apartament o una casa tradicional, el que pot ser una elecció perfecta per a aquells que recentment comencen la seva vida independent.

Pisos en venta en Pedralbes