Per què els pisos d’obra nova són la millor inversió?

Encara que adquirir un immoble sent el primer amo pot arribar fer més costós que comprar una casa que ja hagi estat habitada, viure en pisos d’obra nova és la millor inversió que pots fer, és clar tot és relatiu i segons el que tu necessitis i amb tot el que capital comptes per a la compra o lloguer d’un habitatge.
Obtenint un immoble d’aquesta forma té grans beneficis com el són: seràs el primer amo, tot es trobés de primera mà i sense ús sent molt agradable per a qualsevol persona. No t’has de preocupar per problemes d’infraestructura, canonades, filtracions, pisos. Però clar, hauràs d’estar en constant presència si ja vas comprar i aquesta es troba en construcció.
Tracta d’aconseguir personal qualificat que pugui ajudar-te en la recerca d’esses pisos d’obra nova. Si mai has fet una gestió així és millor que et assessors perquè tot aquest procediment no et resulti tediós i que sigui segur, evitant en la seva totalitat patir d’una estafa, acte indesitjat per qualsevol persona ja que això es tracta d’un bé que adquiriràs i aquesta en joc la teva capital financer.
Que has d’evitar en la compra o lloguer de pisos d’obra nova

Evita totalment signar documents sense estar segur del es troba aquí escrit. Com es tracta d’un immoble en condicions de nou han de donar-te un aval legal assegurant que el mateix es trobi en aquestes condicions. De la mateixa manera si és en modalitat de lloguer. Sempre estigues assessorat i acompanyat de persones que coneguin sobre el tema de compravenda d’immobles.
No caiguis en temptacions, fent referència al fet que no triïs el primer que vegis encara que sigui perfecte per a tu, busca, llegeix per les xarxes, informa’t de les teves possibles veïns, sobre els serveis que tinguis a prop, escoles, transport públic, vies d’accés a la teva localitat, temps del transcurs de la teva llar a la feina, a l’escola dels teus fills … en fi, té en compte cada detall perquè després no pateixis cap decepció o penediment

En el mateix ordre d’idees, qualsevol quantitat de diners que des anticipat has de demanar un document legal signat on es faci acotar la quantitat donada i mostrant la quantitat restant. És un gran error donar qualsevol quantitat sense que hagi estat acordada per les parts començant el procés de contracte i encara més que no rebis cap rebut de pagament, ja que aquest document et servirà sense el venedor vol acudir a qualsevol tipus d’estafa financera.

No li deixis tota la feina a un promotor immobiliari, uneix-te a ell, estigues en constant moviment fent referència al fet que has de acompanyar-lo, informa’t de totes les opcions del mercat. Recorda que el que pagués per aquest habitatge ets tu, tot ha de ser a la teva conveniència.
Comprar o llogar pisos d’obra nova té molts avantatges per a tu. Si es tracta de comprar quan el solar està en construcció pots tenir la potestat de decorar els espais de l’habitatge tal com sempre has desitjat, creant una experiència de gaudi i harmonia per a tu i la teva família, però tot depèn de tu, de com facis tot aquest procediment perquè no es torni un mal moment en la teva vida ja que no només pot ser estressant sinó que és un bé adquisitiu que tindràs.

 

Pisos de obra nueva Barcelona