El Fenomen de la Núvia Russa

Des que es va obrir la frontera soviètica cada vegada ja és més sovint veure les parelles mixtes entre dona de l’est i un home europeu. La dona russa segueix sent un somni per a un home dels països desenvolupats d’Europa i tot el món i és un símbol d’una família estable.
Què és el que atreu l’home? Què motiva una dona venir a un país desconegut a cercar la seva felicitat?

L’excel·lent combinació les qualitats de les dones russes com una bona educació, extraordinària bellesa, excel·lent aspecte físic i la forma de cuidar-se, estar sempre arreglada, molta atenció per al seu marit, la seva família, fidelitat, serenitat, tot això i molt més és el autèntic orgull d’un home europeu que té una dona o una parella de l’est.

Els matrimonis o parelles mixtes ja no és cap cosa estranya a Europa i cada vegada té més valor i més interès. Les dones s’adapten molt bé gràcies al seu alt intel·lecte, fantàstics estudis i la comprensió. Desig de donar el millor a la seva parella i els seus nens, cansats de buscar la seva felicitat es realitzen molt bé com a mares i dones a Espanya.

No és fàcil fer aquest pas per a ningú, ni per a un home ni per a una dona, hi ha impediments com a diferència de les cultures, idioma, maneres de comportament, però si l’assumpte està en mans dels professionals amb molta experiència tot és molt més fàcil .

La nostra agència amb gran experiència en aquest assumpte li ofereix una millor atenció i selecció personalitzada de les dones. No hi ha casos ni semblants ni iguals, estem treballant per a vosaltres, per fer-vos feliç.

El nostre treball consisteix a formar les parelles entre els homes espanyols i dones de Rússia i està comptat amb els homes que busquen establir una parella amb fins seriosos amb les dones de nacionalitat russa. Us oferim la serietat absoluta amb tots els drets i la protecció de la intimitat dels nostres clients, un ample servei personalitzat i assessorat en cada cas des de la selecció de la parella fins seguiment de les parelles formades.

No venem les adreces ni abandonem als nostres clients.

Us donem la benvinguda i esperem poder ajudar-los en formar la seva futura parella.

chicas rusas y chicas del este