Com crear un bloc amb Tumblr

Recentment hem estat esmentant WordPress com una de les millors plataformes per fer un bloc, però avui vull presentar-vos al seu més fort competidor i que segons les seves estadístiques actualment compta amb 21.496.694 blocs, que representa gairebé la meitat de la quantitat aconseguida per WP , però el petit detall és que l’exorbitant quantitat de weblogs s’han realitzat en menys de 5 mesos, per la qual cosa es obté un creixement exponencial major al que ha aconseguit WP, cosa que suposa un bon motiu perquè tant persones hagin adoptat per utilitzar aquesta nova plataforma, motiu pel qual la meva persona, em vaig a disposar de realitzar un bloc de prova per conèixer la raó per la qual tant usuaris són membres d’aquesta comunitat, i així poder destacar les seves qualitats en aquesta publicació.

Ok, acabem de fer una pàgina de prova amb l’url: crearunsitiowebgratis.tumblr.com

Va dedicar al voltant d’uns 10 minuts per provar-ho i poder expressar-vos a vostès les seves principals característiques.

Per començar m’ha adonat que no té l’opció d’habilitar-lo en idioma espanyol, és a dir, un punt en contra de mi parte.No hi ha cap en espanyol en Tumblr

El següent punt contra el qual em vaig trobar és que les seves plantilles a temes, bé, almenys, els primers que apareixen a la llista, són del tipus no gratuït cobrant uns 9 a 49 dòlars per cada disseny personalitzat, i immediatament de les opcions de pagament es troben les plantilles gratuïtes, de la meva part altre punt en contra ja que WP no cobra diners per les seves plantilles, absolutament totes són gratuïtes excepte algunes empreses externes que es dediquen a dissenyar-les i cobren per aquests temes, però WP no cobra nada.

Tumblr gratis

A simple vista estas son les dues limitacions que he trobat a part de veure que tampoc ofereix la possibilitat de allotjar-lo en un servidor amb un domini independent però, al final, aquestes són les meves conclusions.

Tumblr, és un sistema de microblogging enfocat principalment en el contingut i en la convergència de mitjans socials, aquest servei pot interactuar amb gairebé tot a Internet, i sento que aquest és el camí que els seus creadors volen donar a la seva disposició. Una comunitat de bloggers que es relacionen entre si per mantenir-se en contacte, alguna cosa així com una barreja entre Facebook, Twitter i Blogger, no d’aquesta manera relacionant-lo amb WP, ja que no té tanta semblança.

Amb una interfície senzilla, elaborada per a l’ús pràctic de persones joves que agraden de la personalització i el canvi constant, però elaborat per a éssers humans amb coneixements mínims o inexistents en el disseny de pàgines web.

De mi parte siento venir una nova revolució a Internet en el qual dins de poc temps tots van a desitjar tenir el seu blog per compartir més personalment les seves experiències, fotos, videos, àudios, etc.

Li veig molt bé futur a aquest servei per la seva convergència i connectivitat amb les xarxes socials i la seva senzillesa dirigida a sers humans normals, sense molt temps per comprendre dades tècniques.

Espero que aviat tingueu en nuestro idioma per aprofitar-lo. Jo, per altra banda, crec que em faig personal en el futur, però per ara estaré amb WordPress, amb el qual puc modificar i afegir el que vulguis a mi lloc a mi gust.

De qualsevol manera ho recomano, es nota que és un sistema molt innovador i que va arribar molt lluny en poc temps.

https://www.seowebconsultora.es/